Home Aktualitet Shqiperia dhuroi 1 mln euro por nuk do ta besoni sa ishte...

Shqiperia dhuroi 1 mln euro por nuk do ta besoni sa ishte ndihma e Ukrainës për tërmetin në Shqipëri…

778
0
Sponsor

Kryeministri Edi Rama i cili përfaqëson Shqipërinë ka dhuruar 1 milionë euro për Ukrainën në Konferencën e Donatorëve që u mbajt sot në Varshavë.

Por një konferencë e tillë u mbajt edhe në 17 shkurt 2020, për të ndihmuar rindërtimin e Shqipërisë pas tërmetit të 26 Nëntorit. Në atë tryezë u mblodhën 1.15 miliardë euro, ku pjesa më e madhe ishin në formë huaje, ndërkohë që rreth 350 milionë euro ishin “Dhuratë”.

Sponsori ynë

Por ndryshe nga Shqipëria, që dhuroi 1 milionë euro, Ukraina nuk dha asnjë ndihmë për vendin tonë për rindërtimin nga tërmeti. Në listën që u publikua pas përfundimit të Konferencës, Ukraina mungonte, ndërkohë që në ndihmë vendit tonë i erdhën edhe shtete më të vogla dhe me më pak mundësi ekonomike.

 

 

Sponsored b
Previous articleElsa Lila lirohet nga burgu, daja avokat: Jam kthyer sot nga Italia, më vjen turp që ..
Next articlePapa Françesku “përqafon” komunitetin LGBT: Kisha nuk ju refuzon