Home Aktualitet NË XHAMINË E QABES LINDI NJË BEBE

NË XHAMINË E QABES LINDI NJË BEBE

697
0
Sponsor

bebe

Një grua shtatzëzë nga Indonezia, gjersa ishte duke e kryer umren, lindi një bebe mashkull në xhaminë e Qabes në Meke. Gruaja shtatzënë i hetoi dhimbjet gjersa ishte duke u lutur në xhaminë e Qabes. Ekipi mjekësor i femrave reagoi menjëherë dhe gruaja lindi brenda kompleksit të xhamisë, në afërsi të Qabes. “Edhe bebja edhe gruaja janë në gjendje të mirë shëndetësore”, – deklaroi një zyrtar i xhamisë së Qabes.

Sponsored b
Previous articleFara e zezë, perdorimi dhe sëmundjet që shëron
Next articleNga shitës e deri te… hekurthyes, ç’punë bëjnë lojtarët e Krusejdërs…!