Sponsor

Departamenti i Shtetit njoftoi se se ata që kanë aplikuar do të njihen me përgjigjen e saj.

Aq i madh ka qënë numri i personave që kanë kontrolluar për përgjigjen on-line, saqë ka rënë serveri në faqen zyrtare.

Sponsori ynë

Sipas Departamentit te Shtetit, Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur, për mënyrën se si do të aplikojnë për veten e tyre si dhe për anëtarët e tyre të familjes.

Gjatë 5 viteve të fundit numri i aplikantëve shqiptarë për llotarinë amerikane ka kaluar cdo rekord të imagjinueshëm.

Provoni perseri te kontrolloni pergjigjen https://dvprogram.state.gov/ESC/Default.aspx

Sponsored b
Previous articleDalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja linku ku mund të kontrolloni emrat fitues
Next article“Fluturoi në ajër” çiftin me foshnje/ Ajas Sulejmani nën efektin e lëndëve narkotike