Home Aktualitet Gjykata Kushtetuese pezullon marrëveshjen me Italinë

Gjykata Kushtetuese pezullon marrëveshjen me Italinë

545
0
Sponsor

Gjykata Kushtetuese përmes një njoftimi për mediat ka bërë të ditur se ka pezulluar marrëveshjen e Shqipërisë me Italinë për sa i përket ardhjes së refugjatëve në Gjadër.

 

Sponsori ynë

Pas këtij pezullimi, parlamenti nuk mund ta ratifikojë dot këtë marrëveshje deri sa Gjykata Kushtetuese të marrë një vendim përfundimtar për këtë çështje.

Marrëveshja e Italisë me Shqipërinë për emigrantët pati mjaft kritika dhe më pas u përgatitën padi për në Gjykatën Kushtetuese nga deputetët e opozitës. U paraqitën 3 kërkesa për pezullimin e kësaj marrëveshjeje në Kushtetuese.

 

Kushtetuesja do ta shqyrtojë me themel këtë marrëveshje më datë 18 janar të vitit tjetër.

Sponsored b
Previous articlePRESHI MREKULLIA E DIMRIT !
Next articleFestivali duhet të falenderojë Elsën!