Home Aktualitet Gjykata e Tiranës nuk e njeh Lulzim Bashën dhe Kuvendin Kombëtar të...

Gjykata e Tiranës nuk e njeh Lulzim Bashën dhe Kuvendin Kombëtar të 2 Shtatorit, pezullohet çështja

505
0
Sponsor

Gjykata e Tiranës ka vendosur sot pezullimin e çështjes për shqyrtimin e kërkesës së Lulzim Bashës për miratimin e Kuvendit Kombëtar të 2 Shtatorit, duke pranuar kërkesën e grupit të deputetëve të drejtuar nga Gazment Bardhi. Gjyqtari Niko Rapi, ka konstatuar se pa u zgjidhur konflikti që është në Gjykatën e Lartë mbi Kuvendin Kombëtar të 11 Dhjetorit, nuk mund të zhvillohet dhe të konsiderohet i vlefshëm asnjë Kuvend Kombëtar i mëpasshëm apo Statut i ndryshuar.

 

Sponsori ynë

Në këtë mënyrë Statuti i dalë në 2 Shtator, përmes të cilit Lulzim Basha u caktua edhe Kryetar i Grupit Parlamentar nuk është njohur nga gjykata.

 

Grupi i deputetëve të mandatuar nga Këshilli Kombëtar i thirrur nga Sekretari i Përgjithshëm i PD Gazment Bardhi është njohur si palë nga Gjykata e Tiranës, duke përfaqësuar kështu në gjykim Partinë Demokratike të Shqipërisë. Ata kanë kërkuar nga gjykata pezullimim e çështjes, kërkesë që është pranuar nga Gjykata e Shkalzlës së Parë Tiranë

Vendimi gjyqësor
Sponsored b
Previous articleDemrozi s’do e lëshonte as për 10 milionë euro, por vdekja i “rrëmbeu” nga duart Dwamenan
Next articleSimptomat e sëmundjes së tiroides që nuk duhet t’i injoroni