Paddy Cosgrave jep dorëheqjen nga posti
Sponsor

Konfuzioni lidhur me fjalët e CEO të Web Summit, Paddy Cosgrave. Cosgrave dorëhiqet nga posti pasi komentoi për konfliktin mes Izraelit dhe terroristëve nga organizata Hamas. Irlandezi, krijuesi i konferencës popullore, deklaroi se Izraeli po kryen krime lufte kundër palestinezëve.

 

CEO i konferencës ndërkombëtare të dedikuar teknologjisë, Web Summit, ka dorëzuar doreheqjen e tij – raporton AP.

 

Sponsori ynë

 

Paddy Cosgrave ka dorëzuar doreheqjen e tij për shkak të deklaratave të tij, të cilat u pretendua se sugjeronin se Izraeli po kryen krime lufte në Sektorin e Gazës gjatë operacioneve kundër Hamasit. Ngjarja, përkundër konfuzionit, është e planifikuar të zhvillohet në nëntor në Lisbonë.

Një përfaqësues i Web Summit, në një deklaratë dërguar Associated Press, tha se është emëruar një menaxher i ri i përgjithshëm dhe konferenca do të zhvillohet në muajin e ardhshëm në Lisbonë, ashtu si ishte paraparë – lexova në dërgesën e AP.

Ndërmarrësi irlandez Paddy Cosgrave, i cili është edhe themeluesi i Web Summit, tha se komentet e tij private “kanë larguar vëmendjen nga ngjarja, ekipi ynë, sponsorët tanë, startup-ët tanë dhe njerëzit që marrin pjesë në të”.

Për herë të dytë, kërkoj ndjesën sinjcerisht për dëmin që kam shkaktuar – tha Cosgrave, cituar nga AP.

 

 

Sponsored b
Previous articleDoli në mbështetje të Palestinës, arrestohet aktivistja Greta Thunberg
Next articleJam rritur në Bosnje, mes frikës dhe urrejtjes ndaj muslimanëve. Tani i shoh gabimet e Gjermanisë për Gazën