Home Aktualitet BSH i kërkon kthimin e lekëve të akuzuarve për vjedhjen e thesarit

BSH i kërkon kthimin e lekëve të akuzuarve për vjedhjen e thesarit

702
0
Sponsor

Banka e Shqiperise, pasi deshtoi penalisht, ka vendosur ti kerkoje ne menyre cilive leket , atyre qe sot akuzohen per vjedhjen e thesarit.

Ne Gjykaten e Tiranes,  Banka e Shqiperse ne rolin e paditesit ka depozituar nje kerkese padi civile , ku kerkon kthimine  713 000000 Leke, nga tre te pandehurit e ceshtjes se bujshme te vjedhjes .

Sponsori ynë

Te paditur ne kete ceshtje, sipas gjykates do te jene Ardian Bitraj, Klevis Bejtja dhe Mimoza Bruzia. Sipas Bankes se Shqiperise, vjedhja e parave nga tre te pandehurit  ka shkaktuar nje dem financiar dhe ne baze te ligjeve ne fuqi ata kane detyrimin ti kthejne paditesit solidarisht demine  shkaktuar nga vjedhja ne Departamentin e Emisionit.

Kjo ceshtje eshte rregjisturar ne daten 30 Mars 2015 dhe pritet te shqyrtohet nga gjyqetarja Rezarta Vigani.

Sponsored b
Previous articleShkon për denoncuar fqinjin, vdes në polici 59 vjeçari
Next articleDortmundi duhet ta shes Hummelsin