Sponsor

Pas tre javësh përpjekjesh e vështirësish, më në fund shtetasit e parë shqiptarë, një nënë dhe 4 fëmijët e saj të mitur, sapo lanë territorin e Gazës.

 

Sponsori ynë

Ata ndodhen tashmë të sigurt në Egjipt, ndërsa vijojmë procedurat për kthimin e tyre sa më të shpejtë në Shqipëri.

 

“Mirënjohje për autoritetet e Izraelit dhe Egjiptit për bashkëpunimin, për mbështetjen si dhe kolegëve të ambasadave shqiptare në Izrael dhe Egjipt për punën e mirë në këtë situatë e operacion kompleks.

 

Po punojmë ngushtë me autoritetet për kthimin e shpejtë e të sigurt të shtetasve të tjerë shqiptarë që ndodhen në Gaza”, shkruan në rrjetet sociale ministri i Jashtëm, Igli Hasani.

Sponsored b
Previous article“Kam humbur mikun tim më të mirë, jam tepër i trishtuar”,
Next articleNë Kosovë kthehet në komedi! Vedat Muriqi aludoi se policët e Izraelit e kontrolluan në Kosovë, Federata: Po fliste për ndeshjen e parë